Uw specialist in digitale gebitsprotheses

Tandtechniek Hilversum

Ondervindt u hinder van uw gebit? Onze praktijk voor tandprothetiek en tandtechniek in Hilversum beschikt over de juiste kennis om voor en met u de juiste oplossing te vinden.

Tandtechniek Hilversum laat u weer zorgeloos glimlachen

Dankzij tandprotheticus Novotny, de specialist op het gebied van tandtechniek in Hilversum en omgeving, bent u in no time van uw gebitsklachten af, om daarna weer zorgeloos te kunnen glimlachen. Wij helpen u onder andere wanneer u pijnklachten heeft, uw prothese los zit of als deze (regelmatig) breekt.

Alles gaat beter als het kunstgebit optimaal functioneert. De tandprotheticus en tandtechniek specialist let onder meer op de hoogte en vorm van de kaak en de verhouding van de bovenkaak ten opzichte van de onderkaak. Met de juiste prothese kunt u weer probleemloos genieten van de dagelijkse dingen zoals eten, lachen en praten. Bij Tandprothetische praktijk Novotny is het bovendien vanzelfsprekend dat u nazorg krijgt en op uw kunstgebit krijgt u een garantie van een jaar.

Behoefte aan meer informatie?

Wilt u meer weten over wat er nog meer mogelijk is? Aarzel dan niet langer en maak geheel vrijblijvend een afspraak met onze tandprotheticus Christiaan Novotny. Wij staan graag voor u klaar.

Contact

 

 

© TPP Novotny 2024 Alle rechten voorbehouden | Design by iClicks