Uw specialist in digitale gebitsprotheses

Over ons

Van harte welkom bij Tandprothetische praktijk Novotny (voorheen Polar Dental) in Hilversum. Het team bestaande uit 2 personen staat voor u klaar! Persoonlijke aandacht en een perfect passende, zowel functioneel als esthetisch staan bij ons centraal. Mijn naam is Christiaan Novotny. Met veel plezier voer ik mijn vak als tandprotheticus uit. Sinds 1999 ben ik actief binnen de mondzorg. Sinds 2003 heb ik mij volledig gespecialiseerd in alle soorten (conventionele en digitale) gebitsprotheses. Carin Dubois is uw eerste aanspreekpunt voor het inplannen van een afspraak, al uw vragen of voor meer informatie.

De praktijk -inclusief de Tandprothetische praktijk Van Hooft van tandprotheticus van de heer G.L. van Hooft die ik op 1 september 2022 heb overgenomen- is gevestigd aan de Loosdrechtseweg 34A in Hilversum (op de hoek Heidestraat, nummer 2 is een woonhuis).

Waarom een digitaal vervaardigd kunstgebit?

In september 2020 ben ik volledig overgegaan tot het digitaal vervaardigen van een kunstgebit. Anno september 2023 heb ik ruim 1.500 digitale prothese naar tevredenheid geplaatst. Het digitaal vervaardigde 3D kunstgebit biedt voordelen. Met de 3D-mondscanner kan ik heel nauwkeurig data vastleggen waarmee een perfecte pasvorm wordt verkregen. De prothese bestaat uit één geheel en is hierdoor tot 8x sterker. De moderne technologie biedt een efficiënte werkwijze. Uw prothese kan vaak al binnen 2 weken na de eerste afspraak worden geplaatst.

Behandelingen en soorten gebitprotheses

Een gebitsprothese is altijd maatwerk, daarom stel ik samen met u een behandelplan op waarin we alle verwachtingen en wensen bespreken. Functionaliteit en esthetiek staan hierbij centraal. Hieronder vindt u een overzicht van soorten kunstgebitten en behandelingen die ik uitvoer:

Wat Tandprothetische praktijk Novotny Hilversum u biedt:

Heeft u interesse in een nieuw kunstgebit, klikgebit of wilt u meer informatie? Bekijk mijn behandelingen die ik uitvoer of neem direct vrijblijvend contact op.

Contact

© TPP Novotny 2024 Alle rechten voorbehouden | Design by iClicks