Uw specialist in digitale gebitsprotheses

Reparatie kunstgebit

Het kan voorkomen dat uw gebitsprothese breekt of scheurt. Of er is een tand of kies uit uw prothese gevallen. Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. In dergelijke gevallen kunt u direct contact opnemen op telefoonnummer 035 87 95 171 of gebruik maken van het contactformulier. Neem altijd uw gebroken onderdelen of missende tanden en kiezen mee.

Wij overleggen met u en zijn u zo snel mogelijk van dienst. Wij vragen u uw kunstgebit uiterlijk om 10.00 uur bij ons op de praktijk in Hilversum af te geven voor reparatie. Deze wordt dan nog diezelfde dag gemaakt. Wij nemen contact met u op zodra uw kunstgebit is gerepareerd. U kunt uw gebitsprothese ophalen en deze weer zorgeloos dragen en mee eten, lachen en spreken.

Kosten en vergoedingen reparatie kunstgebit

Een reparatie wordt voor 90% vergoed door de zorgverzekeraar. De overige 10% zijn de kosten voor uw eigen rekening. Het gaat hierbij om een bedrag tussen de €8 en €9. Dit bedrag kan lager zijn afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Let wel het jaarlijkse eigen risico wordt aangesproken als u deze nog niet volledig hebt aangesproken.

Afspraak maken

© TPP Novotny 2023 Alle rechten voorbehouden | Design by iClicks